Vorig weekend was het eerste van 2 weekends Belgische Kampioenschappen. Daar waar het vorig weekend in het teken van de jeugd stond (-15j) is sinds vandaag het BK voor de seniors van start gegaan. Net zoals bij de jeugd hebben we ook dit weekend een hele delegatie wedstrijdzwemmers die, in 1 of meerdere nummers, het beste van zichzelf zullen geven. Alvast veel succes toegewenst!

Na hun BK is het dan ook voor deze wedstrijdzwemmers tijd voor een welverdiende vakantie (weliswaar na een allerlaatste recordpoging). 

 

Eind augustus hebben we een aantal Master-zwemmers die zullen aantreden op het Europees Kampioenschap. Voor hen is het dus nu volle bak trainen om de beoogde resultaten in Slovenie te zwemmen. Ook voor hen succes!

 

postcard

 

Tot 25 augustus alvast VAKANTIE! Op 26 augustus gaan onze wedstrijdzwemmers wederom vreemd en nemen ze deel aan de openwater wedstrijd op Hazewinkel / Willebroek. Ieder jaar een leuke ambiance en we nodigen iedereen dan ook uit om eens een kijkje te komen nemen naar deze discipline.  

BRABO website

logo

Partners SVAZ