Mar 23 2019

Het voorbije weekend vond de 2019 editie van de SVAZ swimmathon plaats voor de zwemschool, recreatieve- en wedstrijdzwemmers.

In het grote bad zwommen 72 sportievelingen in totaal 3958 baantjes. Tel hierbij de 188 keer dat onze 20 zeepaardjes en pinguins het hindernissenparcours in het instructiebad aflegden, en we komen ruim boven de 100km uit. Van een sportief succes gesproken en hierbij dus een dikke proficiat aan alle deelnemers!!

De volledige uitslag van de swimathon vindt je hier. Zo zag het podium eruit:

• Instructiebad: Mats Van Oevelen (12)
  • Dames: Kato Ravelingien (93)
  • Heren: Seppe Marichal (106)

De swimmathoncup-beker voor meeste sponsors wordt tijdens de club-BBQ uitgereikt. Hierbij willen we alvast alle supporters, sponsors, trainers en ook alle medewerkers, voor en achter de schermen, bedanken.

Daarnaast bedanken we ook allen die kwamen genieten van het SVAZ ontbijt. Naar volgende editie bekijken we hoe we alles logistiek vlotter kunnen laten verlopen. Ook hier een dikke merci voor alle helpende handen.

Vrijdag 29 maart zullen de Masters & WZR nog hun swimmathon zwemmen. Alvast veel succes!!