Aug 25 2019
communicatie svaz
Nieuws

Nu de zomervakantie stilaan zijn laatste dagen in gaat, is het tijd om de agenda's voor september op orde te brengen. En daar horen natuurlijk de wekelijkse afspraken in het zwembad bij.

 

Hierbij de nodige informatie om dat vlot te doen verlopen: de start van seizoen 2019-20 vindt plaats op vrijdag 13 september (snoeken) en zaterdag 14 september (pinguïns, zeepaardjes, dolfijntjes en walvissen).

 

Dit is helaas een week later dan eerder gecommuniceerd, en heeft te maken met de uitgestelde opening van het zwembad van Aartselaar.

 

Voor de wedstrijdzwemmers en masters vonden we een tijdelijke oplossing en start het seizoen zoals gepland. Zij zijn via een aparte mail op de hoogte gebracht.

 

De nieuwe trainingsuren zijn te vinden op onze website: praktisch > trainingsuren. Voor de zwemschool gaan de lessen steeds door in het zwembad van Aartselaar. Iedereen start onmiddellijk in zijn/haar nieuwe groep, zoals meegedeeld op einde van vorig seizoen of na de testmomenten. U vindt de laatste versie van de groepsindeling eveneens op de website praktisch > groepsindeling.

 

We wensen iedereen nog een mooie afsluiter van de zomervakantie en kijken uit naar een vlotte start van het nieuwe zwemseizoen.

BRABO website

logo

Partners SVAZ