Jan 07 2020

Het SVAZ bestuur wenst al onze zwemmers-leden een sportief en plezierig 2020!

Ook de aanmoedigende ouders, de toegewijde trainers, de correcte officials, de bereidwillige vrijwilligers, de vrijgevige sponsors en iedereen die onze club een warm hart toedraagt, wensen we uiteraard het beste voor het nieuwe jaar.

Het is dankzij jullie dat onze zwemmers kunnen genieten van deze fantastische sport. Van de allerkleinsten die soms nog wat onwennig in het instructiebad hun eerste stappen zetten (of over-enthousiast induiken) tot onze competitiezwemmers die je wekelijks tot 16 uren in een zwembad vindt.

Deze laatsten trainden gedurende de kerstperiode traditioneel door en hebben ook hun eerste wedstrijd van 2020 al achter de rug. Deze trainingsarbeid vertaalt zich trouwens in prestaties waar we als club best trots op mogen zijn: het voorbije jaar leverde niet alleen een hele reeks persoonlijke- en clubrecords op, maar ook medailles op provinciale-, Vlaamse- en Belgische kampioenschappen en sinds september, een 4-koppige SVAZ-delegatie op BRABO niveau. Als klap op de vuurpijl kwam daar in de laatste weken van 2019 zelfs nog een nationaal Masterrecord bij!

Naast het sportieve blijven we als bestuur ook werken aan het organisatorische aspect van de club. Hiervoor werden we in 2019 beloond met het kwaliteitslabel van de VZF voor zowel het Leren Zwemmen en het Recreatief Zwemmen, als voor het Competitiezwemmen.

We zijn vastbesloten om ook dit jaar dit niveau vast te houden. Net als de voorbije jaren kijken we uit om dit samen met jullie allemaal te mogen doen.

In een olympisch jaar kan ik de nieuwjaarswens dus vrij vertalen naar citius, altius, fortius!

Iedereen kan zijn steentje bijdragen door deel te nemen aan onze komende activiteiten, zoals het CKNV, de Swimmathon met ontbijt, de SVAZ quiz (nieuw!) en natuurlijk de ongeëvenaarde SVAZ-BBQ.

Op zaterdag 1 februari is er al ons jaarlijks clubfeest. Graag nodigen we iedereen uit om samen onze vele sportieve laureaten en clubleden op gepaste wijze te vieren.