Jun 03 2020
communicatie svaz
Nieuws


Pool-Closed-1200x628.jpgSamen met ongetwijfeld eenieder van jullie hadden we als SVAZ bestuur gehoopt vandaag een spoedige heropstart van onze favoriete sport te kunnen aankondigen. Dit had ons toegelaten alsnog een elegant einde te breien aan deze onfortuinlijke tweede seizoenshelft.

 

Met de beslissing van de Nationale Veiligheidsraad om zwembaden pas te openen vanaf 1 juli, valt dit helaas in het water. 

 

We kunnen dan ook niet anders dan deze regeling aankondigen:

  • Het huidige zwemseizoen wordt afgesloten voor de niet-wedstrijdzwemmers. Dt betreft de volgende zwemgroepen: zeepaardjes (ZP1/ZP2), pinguins (P1), dolfijnen (D1/D2/D3), walvissen (WA1), snoeken (SN1), recreatieven (RZ) en het volwassenzwemmen (VZ). 
  • Onder voorbehoud van de heropening van de zwembaden en verdere overheidsrichtlijnen, zullen de trainingen voor wedstrijdzwemmers (WZ1/WZ2/WZR) en masters (MAS) hernomen worden vanaf 1 juli en doorlopen tot eind augustus. Zij ontvangen hierover weldra verdere info via hun trainers. Snoeken die gepland waren om over te gaan naar de wedstrijdzwemmers, zullen eveneens uitgenodigd worden. 

 

We richten ons als bestuur op het volgende zwemseizoen. Gezien het zwembad van Aartselaar reeds het jaarlijkse zomeronderhoud kon uitvoeren, is de huidige planning dat we het seizoen 2020-21 reeds in de week van 31 augustus zullen aanvatten. Iedere zwemmer/ouder ontvangt in de komende dagen een mail met een lidmaatschapsvoorstel voor volgend seizoen. We hopen van harte dat we alle onze leden dan weer mogen verwelkomen.

 

Bent u een nog geen lid en heeft u interesse in de fantastische sport die zwemmen is? Dan verwijzen we u graag door naar onze lidmaatschapspagina (praktisch > lidmaatschap). Deze wordt eerstdaags geupdated met de info voor seizoen 2020-21. 

 

Rest ons als bestuur te verontschudigen voor dit abrupt en ongewild einde van een mooi zwemseizoen. We stellen alles in het werk om binnen een paar maanden sterker voor de dag te komen en iedereen vlot weer te laten aansluiten waar we in maart noodgedwongen op de pauzeknop drukten.

 

Stay healthy, keep fit en tot gauw!

 

Steun ons: koop via Trooper!

banners 04

Partners SVAZ

BRABO website

logo