Aug 19 2020

startDoor Corona-maatregelen is de planning van de seizoensopstart helaas een stuk complexer dan normaal. Daarom zijn we dit jaar ook een beetje later met de planning. 

 

Het bestuur puzzelt momenteel ijverig aan de laatste details van zowel het zwemrooster als een gedetailleerd Coronaprotocol. Dit laatste wordt onze handleiding om de trainingen op een vlotte maar vooral veilige manier te hervatten, uiteraard met respect voor alle toepasselijke regels en richtlijnen. Sinds de heropening van de zwembaden begin juli hebben de wedstrijdzwemmers en masters reeds de trainingen hervat. Dit is zonder de minste problemen verlopen. We hebben ondertussel wel een stevige basis van "Coronakennis" en ervaring in de club.

 

De intentie is nog steeds om de zwemschool op te starten vanaf maandag 31/8 volgens een gelijkaardig rooster als vorig seizoen. Voor een groen licht is er nog een finaal overleg nodig met de gemeente Aartselaar. Ten laatste begin volgende week verwachten dit in orde te hebben en alle ingeschreven leden een definitieve planning te mailen. Samen met de planning ontvangt ook iedereen een uitnodiging voor een of meerdere online infosessies waarop het Coronaprotocol in detail wordt overlopen. Op deze manier komt iedereen goed voorbereid op de eerste training.

 

Alvast bedankt voor ieders begrip. Updates volgen zodra er meer informatie beschikbaar is. 

Steun ons: koop via Trooper!

banners 04

Partners SVAZ

BRABO website

logo