Aug 26 2020

DiveIntoPoolHet einde van de zomervakantie komt eraan en dus is het hoog tijd om de agenda voor september op orde te brengen. En daar horen natuurlijk de wekelijkse afspraken in het zwembad bij.

 

Hierbij de nodige informatie om dat vlot te doen verlopen: we starten seizoen 2020-21 op maandag 31 augustus. De nieuwe trainingsuren zijn te vinden op onze website: praktisch > trainingsuren. Voor de zwemschool gaan de lessen steeds door in het zwembad van Aartselaar. Omwille van het abrupte einde van vorig seizoen, begint iedereen in principe in dezelfde groep, op enkele uitzonderingen na. De groepsindeling staat eveneens op de website praktisch > groepsindeling.

 

Zoals reeds aangekondigd heeft het bestuur een gedetaillieerd Corona-protocol uitgewerkt om de zwemactiviteiten vlot en vooral veilig te laten verlopen. Het is erg belangrijk dat iedereen hiermee vertrouwd is. Daarom werden alle zwemmers (of ouders) via mail  uitgenodigd voor een online infosessie. Deze vindt plaats op donderdag 27/8 om 20h. In de uitnodiging zit een link om in te bellen. Een opname zal vrijdag online geplaatst worden voor de afwezigen. Zwemmers die zich niet correct voorbereid aandienen bij de eerste les/training, kunne we spijtig genoeg niet toelaten.

 

We wensen iedereen nog een mooie afsluiter van de zomervakantie en kijken uit naar een vlotte start van het nieuwe zwemseizoen.

Steun ons: koop via Trooper!

banners 04

Partners SVAZ

BRABO website

logo