Nov 18 2021

Corona update 11 mei - Logopedie OisterwijkGezien de huidige epidemiologische evolutie en de bijkomende maatregelen die de overheid nam, is het nodig dat we ook de afspraken rond de zwemtrainingen bijsturen. Deze maatregelen gaan in vanaf zaterdag 20 november: 

 

Mondmaskerplicht: iedere zwemmer van 10 jaar of ouder draagt een mondmasker vanaf het binnenkomen in het zwembadgebouw tot aan de rand van het zwembad. Bij de aanvang van de zwemtraining wordt het mondmasker in een plastic zakje gedeponeerd. Iedere zwemmer brengt zelf een plastic zakje mee waarop met watervaste stift de naam van de zwemmer geschreven is. Het mondmasker wordt direct terug opgezet bij het verlaten van het water na de training. Deze regeling geldt sowieso vanaf de snoeken, ongeacht de leeftijd van de zwemmer. 

 

Omkleden zwemschool: alle zwemmers zijn stipt 10 minuten voor de training aanwezig en wachten boven in de traphal (maw aan de kassa) tot ze opgehaald worden. Er zullen niet langer trainers of vrijwilligers kinderen komen ophalen beneden of in de cafetaria. Omkleden blijft begeleid door vrijwilligers zoals voorheen. Als ouder ben je meer dan welkom als vrijwilliger, maar we vragen met aandrang om anders niet voorbij de kassa te komen.

 

Hierbij willen we de vrijwilligers van de voorbije weken nog eens expliciet bedanken. Zonder hen zouden we de zwemtrainingen niet in het normale formaat kunnen laten doorgaan.

 

Er blijft nood aan helpende handen: als je je een kwartiertje vrij kan maken om de zwemmers te helpen omkleden voor de training en na de training ook weer aankleden, spreek dan even Nathalie De Winter aan of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Hulp is welkom in alle groepen, maar zeker voor de pinguïns en dolfijntjes 2 & 3. De trainingen in deze groepen komen in het gedrang zonder bijkomende hulp.

 

We rekenen op eenieders begrip en medewerking om bovenstaande maatregelen nauwgezet toe te passen en te ondersteunen. Enkel op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat de trainingen op een veilige en vlotte manier blijven plaatsvinden voor zowel zwemmers als trainers.

Steun ons: koop via Trooper!

banners 04

Partners SVAZ

BRABO website

logo