Nov 28 2021

SVAZ wijnverkoop 2021 header bedankt

De eindejaarsfeesten staan voor de deur. Onze SVAZ wijnverkoop mocht vorig jaar op veel bijval rekenen. Daarom zijn we opnieuw aan de slag gegaan. De formule blijft dezelfde: we bieden een selectie fijne Franse en Spaanse kwaliteitswijnen. Het zijn flessen die zonder meer een plaatsje verdienen bij je eindejaarsfeesten. Maar even goed zijn ze geschikt voor een heerlijk glas, zomaar. We verkopen de wijnen ook per doos van 6 flessen. Of op zoek naar een leuk kerstcadeau? Weet dat we ook een geschenkverpakking van telkens twee flessen in ons aanbod hebben.

Ontdek hier onze wijnselectie. Overtuigd? Via dit bestelformulier geef je je keuze door. Bestellen kan tot zaterdag 12 december. Na je bestelling ontvang je een bevestigingsmail met betalingsinstructies. We zouden graag ten laatste op woensdag 15 december je betaling ontvangen via overschrijving.

Levering is gepland op zaterdag 18 december voor iedereen die dan zwemtraining heeft. De bestellingen worden klaargemaakt zodat ze bij het einde van de zwemtraining eenvoudig kunnen meegenomen worden. Voor de groepen die niet op zaterdag trainen, wordt er een levermoment voorzien tijdens de eerstvolgende training.

Uiteraard is deze wijnverkoop ook een manier om onze clubfinanciën te ondersteunen. Hoewel we in de wolken zijn dat we binnkort het nieuwe zwembad kunnen inzwemmen, betekent het ook een aanzienlijke meerkost voor onze club. Vandaar dat alle hulp van harte welkom is!

Alvast bedankt voor jullie steun en veel winkelplezier!