Aug 31 2022

start seizoen 2122

De zomervakantie is weldra voorbij. Tijd dus om de agenda voor september op orde te brengen. En daar horen natuurlijk de wekelijkse afspraken in het zwembad bij.

 

Het startschot voor seizoen 2022-23 wordt gegeven op maandag 5 september. De trainingsuren zijn zo goed als onveranderd gebleven en nog steeds te vinden op onze website: praktisch > trainingsuren. Voor de zwemschool gaan de lessen steeds door in het Dok~3 zwembad van Aartselaar.


Iedereen start onmiddellijk in zijn/haar nieuwe groep, zoals meegedeeld op einde van vorig seizoen of na de testmomenten. Je vindt een voorlopige versie van de groepsindeling eveneens op de website praktisch > groepsindeling. Deze wordt nog verder bijgewerkt op basis van de ledenadministratie.

 

Het toegangsysteem van het Dok~3 zwembad blijft hetzelfde als vorig seizoen. We vragen dan ook vriendelijk dat iedereen die vorig jaar een toegangsbadge had, deze vanaf de eerste training ook weer meebrengt. Nieuwe leden krijgen tijdens de eerste training een badge.  

 

Om een vlotte clubwerking te verzekeren, organiseren we terug een infovergadering. Hier maak je kennis met verantwoordelijken van de club en ontvang je de nodige praktische info ivm trainingen, materiaal, activiteiten, etc. Ook indien je reeds in het verleden dit infomoment bijwoonde, raden we toch aan aanwezig te zijn met het oog op eventuele wijzigingen.

Noteer dus alvast in je agenda:

  • Zeepaardjes, pinguins, dolfijnen, walvissen en recreatief zwemmen: zaterdag 10 september om 9 uur in de cafetaria van het Dok~3.
  • Snoeken en wedstrijdzwemmers: zaterdag 24 september. Details worden later nog meegedeeld.

 

We wensen iedereen nog een mooie afsluiter van de zomervakantie en kijken uit naar een vlotte start van het nieuwe zwemseizoen.

 

Zijn er toch nog vragen, graag bericht op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of spreek iemand van het bestuur aan.

Steun ons: koop via Trooper!

banners 04

Partners SVAZ

BRABO website

logo