Nov 20 2022

SVAZ wijnverkoop 2022 header

De eindejaarsfeesten komen er aan! Het uitgelezen moment om de SVAZ wijnverkoop aan te kondigen. We zijn ondertussen toe aan de vierde editie en gaan voor de vertrouwde formule met een selectie fijne Franse en Spaanse kwaliteitswijnen. Het zijn flessen die zonder meer een plaatsje verdienen bij je eindejaarsfeesten. We verkopen de wijnen per fles of doos van 6 flessen. Er zijn ook geschenkverpakkingen van telkens twee flessen: ideaal als kerstcadeau.

Ontdek hier onze wijnselectie. Overtuigd? Via dit bestelformulier geef je je keuze door. Bestellen kan tot maandag 12 december. Na je bestelling ontvang je een bevestigingsmail met betalingsinstructies. We zouden graag ten laatste op woensdag 14 december je betaling ontvangen via overschrijving.

Levering is gepland op zaterdag 17 december voor iedereen die dan zwemtraining heeft. De bestellingen worden klaargemaakt zodat ze bij het einde van de zwemtraining eenvoudig kunnen meegenomen worden. Voor de groepen die niet op zaterdag trainen, wordt er een levermoment voorzien tijdens de eerstvolgende training.

Uiteraard is deze wijnverkoop een manier om onze clubfinanciën te ondersteunen. We zijn in de wolken met het nieuwe zwembad, maar het betekent ook een aanzienlijke meerkost voor de club. Ook andere kosten zagen we een stuk de hoogte in gaan. Alle hulp is van harte welkom: hierbij een warme oproep om via facebook, instagram, buren, familie en vrienden te zorgen dat ook deze verkoop weer een voltreffer wordt.

Alvast bedankt voor jullie steun en veel winkelplezier!