Aanbod - Volwassenzwemmen bij SVAZ

 
Geïnteresseerd in zwemmen op recreatief niveau? Wil je graag je techniek verbeteren? Of kan je prima schoolslag en wil je graag crawl en rugslag leren? Wil je graag efficiënter leren zwemmen om zo je zwemafstand te vergroten?
 

Dan zijn onze lessenreeksen volwassenzwemmen wellicht helemaal jouw ding.

 

We richten ons op recreatieve zwemmers vanaf 18 jaar. Je hoeft zeker niet de nieuwe Pieter Timmers te zijn; we vragen wel dat je een basis hebt van tenminste één zwemstijl waarmee je 25 meter kan zwemmen.

 

Onze lessenreeks bestaat uit 10 sessies van telkens 1 uur. De lessen gaan typisch door op vrijdagavond in het Dok~3 zwembad van Aartselaar. Er wordt in twee groepen gezwommen, één die start om 20h00 en andere om 21h00. 

 

We vangen de lessenreeksen aan met het aanleren of verbeteren van de schoolslag. Zo beschikt iedereen over een basisslag waarop men in elke les kan terugvallen. Vervolgens wordt ook de crawl en rugslag aangeleerd of verbeterd. De gevorderden wagen zich aan het aanleren van de juiste keerpunten en duikstart. Bij aanvang van elke lessenreeks wordt er nagegaan wat de doelstellingen van de individuele deelnemers zijn om de lessen hierop zo goed mogelijk af te stemmen.


De groep wordt door de trainers volgens zwemniveau in verschillende banen ingedeeld. De lesleerstof is voor elke baan verschillend. Zo vindt iedereen zijn gading bij het volwassenzwemmen.


Plezier beleven aan het zwemmen en iedereen op zijn niveau laten evolueren staat in deze groep centraal.


Naar gelang de beschikbaarheid van trainers en zwembadcapaciteit worden er meerdere lessenreeksen per jaar georganiseerd. Voor de juiste data, alsook om in te schrijven: hou de webpagina Praktisch - Volwassenzwemmen goed in de gaten.  


Heb je nog vragen? Mail dan gerust naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of kom vrijblijvend een kijkje nemen tijdens een training en spreek de trainers nadien even aan, ze helpen je graag verder.

Ontdek je eigen verborgen zwemcapaciteiten en heb je de smaak te pakken, dan kan je na de lessenreeks je zwemtalenten verder ontplooien bij onze masters.

Steun ons: koop via Trooper!

banners 04

BRABO website

logo