Volwassenzwemmen

Het seizoen 2019-20 is inmiddels weer op gang getrokken. Tijd dus om de volgende reeks aan te kondigen! 

 

Lessen op vrijdag 4 oktober 2019. Concept blijft hetzelfde als bij voorgaande reeksen. Er wordt telkens gezwommen van 21 tot 22u in het zwembad van Aartselaar, Kleistraat 204. Is dit je eerste deelname? Kom dan de eerste les een paar minuten vroeger om je zwemniveau en verwachtingen met de trainers te bespreken.

 

Lessen zullen doorgaan op deze vrijdagen:

  • October: 4, 11, 25
  • November: 8, 15, 22, 29
  • December: 6, 13, 20

 

Het inschrijvingsgeld voor deze reeks van 10 lesuren bedraagt 70 Euro en omvat: toegang tot het zwembad, verzekering bij de VZF (Vlaamse ZwemFederatie), les door gediplomeerde trainers, het benodigde materiaal zoals zwemvliezen, plankjes, etc.

 

Je aanmelden voor deze lessenreeks doe je via het inschrijvingsformulier. De plaatsen zijn beperkt en worden toegekend op basis van volgorde van inschrijving. Er snel bijzijn is dus de boodschap.

 

Update 23/9/2019: de beschikbare plaatsen voor bovenstaande lessenreeks zijn volledig geboekt. Geinteresseerden die geen plaats wisten te bemachtigen verwijzen we graag door naar een volgende lessenreeks. 

 

Start van de volgende lessenreeks wordt verwacht in januari 2020. Details vind je in de loop van december 2019 op de website. 

BRABO website

logo