Clubkampioenschap (CKNV)

Competitie voor onze jongste zwemmers en niet-vergunningshouders

Hoewel onze allerjongste zwemmertjes niet deelnemen aan de 'echte' wedstrijden, hebben we binnen onze club iets opgezet om ze toch al eens te laten proeven van het 'competitieve' van onze sport: het ClubKampioenschap Niet-Vergunninghouders, of kortweg CKNV. Het accent ligt hierbij vooral op zwemtechniek, niet zozeer op de gezwommen tijden.

Tijdens het zwemseizoen (van september tot juni) kunnen de zwemmers van de volgende groepen deelnemen aan drie events: D3, D2, D1, WA, SN, RZ/WZR.

Deze events vormen de 3 rondes van het CKNV en worden in het zwembad te Aartselaar worden beslecht op een zaterdagvoormiddag tijdens de normale trainingsuren. Elke zwemmer zwemt een afstand van 25, 50 of 100 m in een bepaalde zwemstijl en wordt daarbij beoordeeld op haar/zijn 'zwemtechnische prestaties'. Zoals je ook kan terugvinden in de SVAZ kalender, gaan deze voor dit seizoen door op:
  1. zaterdag 01-12-2018 (uitslag & tussenstand) - update 10.12.2018
  2. zaterdag 02-02-2019 (uitslag & tussenstand) - update 24.02.2019
  3. zaterdag 15-06-2019
Er worden bonuspunten toegekend bij deelname aan de jaarlijkse Swimmathon, PACO wedstrijden en ook stelselmatig aanwezig zijn op de trainingen wordt beloond.

De prijsuitreiking vindt plaats op de jaarlijkse SVAZ BBQ, op 22/06/2019.

Hier kan je alles in detail nalezen: reglement CKNV