Stage 2016

De competitiezwemmers van SVAZ die aan de zomerkampioenschappen deelnemen gaan in het begin van de grote vakantie op tiendaagse zwemstage. Bedoeling van deze stage is natuurlijk zwemmen en zich optimaal voor te bereiden op de komende wedstrijden, maar ook het aanscherpen van de groeps- en clubgeest. Op verplaatsing trainen heeft toch altijd een apart sfeertje en je kan je voor 100 procent focussen op de doelstellingen.

De stage 2016 zal plaats vinden in Torremolinos, te Spanje.
Hierna in 't kort de belangrijkste gegevens :

Plaats: Torremolinos

Datum: Van 3 juli 2016·tem 13 juli 2016
 
We vliegen van Brussel (Zaventem) naar Malaga en omgekeerd.
In Malaga komen ze ons ophalen met de bus en brengen ons zo naar Torremolinos.

Bagage:
Hou er rekening mee dat onze zwemmers hun bagage zelf moeten·dragen en het gewicht mag de opgelegde 20 kg niet overschrijden.·De handbagage wordt zeer streng gecontroleerd (geen scherpe voorwerpen, vloeistoffen).

Organisatie: SVAZ

Doel
: trainingsstage ter voorbereiding van het Vlaams Zomercriterium en het Belgisch (Jeugd) Kampioenschappen en dus het hoogtepunt van de voorbereidingsfase voor bovengenoemde wedstrijden.

Trainingsmogelijkheden: Er zal getraind worden in een olympisch zwembad (8 banen). Voor wie na de trainingen nog niet genoeg heeft van het zwembad kan nog wat naplonzen in het plonsbadje van het hotel zelf.

Trainingsuren:
voormiddag van 11u-13u, namiddag 18u-20u.

Programma
: behalve de vastgestelde trainingssessies zijn er voldoende rust- en ontspanningsperiodes voorzien . Afhankelijk van de omstandigheden, wordt ter plekke één en ander georganiseerd.

Verblijf
: Griego Hotel ****, is een in het onthalen van zwemgroepen gespecialiseerd hotel met comfortabele kamers voorzien van een buffetrestaurant. Verschillende nationale teams hebben hier reeds verbleven en getraind. We verblijven hier in vol pension.

Begeleiding
: Hanne, Yassin, Filip en Petra


Wilt u graag weten hoe de stage van 2015 verlopen is ? Klik hier·voor het verslag !
 
 
Of in 2014 (Spanje)
Of in 2013 (Spanje)
Of in 2012·(Italïe)
Of in 2011·(Spanje)
Of in 2010·(Spanje)
Of in 2009 (Spanje)
Of in 2008 (Spanje)
Of in 2007 (Italië)
Of in 2006 (AIX)
Of in 2005 (AIX)
Of in 2004 (AIX)
Of in 2003 (AIX)
Of in 2002 (Hyeres)

Steun ons: koop via Trooper!

banners 04

BRABO website

logo